a glance over my newcleaning room and a part of my make-up

Rensade bland mitt smink idag, vilket behövdes, fanns en hel del gamla saker som jag inte använt på flera år, vilket resulterades till att slänga. Insåg denna stund att jag har en hel del smink också, varför då köpte jag nytt idag? Äsch, alltid kul att uppgradera sig lite faktiskt ju.
 

The lucky one

 
Logan Thibault återvänder hem från kriget i Irak vilsen och utan mål. Han bestämmer sig för att söka rätt på Beth, kvinnan vars bild av en slump räddade hans liv för att tacka henne. Han finner henne och de blir vänner. Vänskapen utvecklas till en romans och Logan blir allt mer övertygad om att det inte var slumpen utan ödet som förde honom dit. Men Beths liv är inte så okomplicerat som han först tror.
 
Vart längesen jag såg någon såhär bra film som denna, helt klart värd att se. Precis den typ av film jag gillar, drama & romantik, men ändå lite spänning i den. Ett plus är att Zac Efron är med i filmen, världens snygging, speciellt i denna film. För er som inte sett filmen tycker jag helt klart ni ska se den, om ni gillar denna genre av film kommer ni absolut inte bli besvikna, det kan jag lova er.

I am sure it’ll be just fine

Det är helt omöjligt att veta eller komma på vad man ska skriva då livet känns helt meningslöst för stunden. Då man inte ser några enda lösningar på saker och ting, allt känns bara hopplöst. Har ni känt den känslan någongång? Ni som har det förstår precis vad jag menar och känner just för tillfället. Jag vill bara gå och lägga mig i sängen, somna och vakna upp då allt fallit på sin plats igen. Att lätta på sitt hjärta är något vi alla behöver ibland, dock inte alla som har lika lätt för sig med det, vissa vill behålla sina känslor för sig själva, vissa vill inte. Det är någonting jag aldrig skulle klara av i vilket fall. Vi alla är olika & det är väl tur det.
 
Men jag lovar er, jag ska försöka bättra mig på att blogga, men till det behöver jag Er hjälp, annars fungerar det inte. Utan er finner jag ingen lust eller inspiration till att blogga, känns bara meningslöst att blogga om jag inte får någon respons.