Livet blir inte alltid som man tänkt sig..

Jag vet att jag la upp ett inlägg på en bild på mig själv i enbart underkläder, med det inlägg ville jag säga att jag skulle börja träna för att få en kropp jag trivs i. Jag har inte gått ner ett piss, snarare gått upp kan jag nästan tro, inte vågat ställa mig på vågen ännu. Jag skäms över hur jag ser ut nu, verkligen skäms, jag hatar att stå framför en spegel med enbart underkläder, jag blir äcklad av mig själv. MEN, hur ska man klara av att ta sig till gymmet eller gå ut och gå när man inte ens orkar upp ur sängen alla dagar?
 
Att klara av skolan just nu är en match för mig och jag orkar sällan med en hel vecka, eller hela dagar i skolan. Aldrig har jag varit med om detta förut, aldrig har jag fallt till botten så pass hårt som denna gång, det enda jag vill just nu är att komma upp, inte längst upp, men i alla fall en bit på vägen.


Anonym

Vill man något tillräckligt mkt så gör man det. Vill man något tillräckligt mkt så ger man inte upp. Du vill inte tillräckligt mkt, det är bara därför. No excuses. Det är så det är. Och det är bara att inse, tyvärr. Man får lägga bortförklaringarna åt sidan och bara köra. Det finns ingen annan väg. Hur mkt man än vrider och vänder på det, så är det alltid viljan som styr. Får inte låta latheten och kroppen styra huvet. Om träning hade varit enkelt hade alla gjort det. Men nu är det inte det. Så det är bara att bestämma sig. Vill man något tillräckligt mkt så gör man det. Annars skiter man i det och kommer på bortförklaringar. Har man viljan så finns inte bortförklaringarna. Det är inte mer med det. No excuses.

Svar: För det första är det jävligt fegt att kommentera anonymt, då man ändå kan kolla upp IP-numret. För det andra kanske du borde läsa hela texten, innan du kommenterar? Som jag skrev i texten är skolan även en match för mig just nu, även andra saker, som att träffa kompisar osv. När man inte mår bra psykiskt, är allt så mycket svårare. Tänk innan du skriver nästa gång.
Michaela KarlénURL:


Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Jag tror på dig michaela och du kommer fixa detta allt.
Se inte dig så..[och om du nu fortsätter ändå att se dig så som du säger om dig själv så tänk på hur fin du är inombords. Jag kan intyga det ♥URL: http://wiilow.blogg.se


amanda

jag tror på dig fina vän <3URL: http://www.maaandyy.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo