Vardagslyx - något man behöver ibland

När jag väl kom hem till min fina sambo igår satte vi oss i soffan, framför tv:n, tog varsinn öl och hällde upp både jordnötsdbågar och chilinötter i en skål, njöt av att vi var långlediga rättare sagt. Efter arbetspasset ikväll får vi ta helg.

13-05-30

 
Hela dagen i skolan idag bestod utav att måla lakan till flaket till studenten, sån sjuk känslan att jag tar studenten om exakt två veckor och att jag springer ut om ca en halvtimme om exakt två veckor. BÄST.
Efter skolan gick jag och Nina till sushibar, så himla gott. Njuter varje sekund då jag äter det.
När vi väl kom hem sen följde vi med upp till en vän för att sitta på hennes altan och bara ha det gött och umgås. Vart en bra dag igår.

Guldstjärna till mig!☆

Jag har gjort någonting jag aldrig någonsin trodde jag skulle klara i höstas, men jag gjorde det och jag är så oerhört stolt över mig själv. Jag låg efter i princip alla ämnen och allt kändes bara helt hopplöst, hur ska jag klara mig igenom detta tänkte jag, vardagligen... Hade underbara lärare som gjorde allt de kunde för att hjälpa mig nå målen i de kurser jag låg efter i och tack vare dem är jag nu godkänd i precis ALLT. Sån himla lycka. Jag är verkligen stolt!