nobody knows, nobody sees

Absolut ingen har en aning om mig just nu. Och dem som vet har svårt att sätta sig in i situationen och förstå. Jag har försökt så många gånger, men känns absolut inte som jag får någonting tillbaka. Jag vill göra saker varje helg, men orken tar emot. Det är så många tankar som flödar runt i mitt huvud, som jag enbart vill ska försvinna, men vet inte hur jag får bort dem, det går inte, det är omöjligt. Jag vill inte mer.
 
Jag blir irriterad för minsta lilla sak, allting blir helt svart och jag har inte en aning om vem jag är eller hur jag ska gå tillväga. Det resulterar till att jag springer ut ur lägenheten, utan att säga någonting till Daniel. Men det enda jag vill är att inte skada honom, inte för att skrämma upp honom. Jag flyr därför till en plats där jag vet ingen annan är, enbart för en stund, just för att lugna ner mig lite och försöka komma tillbaka till mig själv igen. Hur ska allt någonsin kunna bli bra igen? Kommer allt någonsin kunna bli bra igen?


Trull

Du ä en stark själ gmman.
Jag tvivlar int på en sekund att de int sulle bli bra igen!

TusenKramen!

Svar: <3<3<3
Michaela KarlénURL:


En flicka som är stark

Fortsätt att kämpa! Jag vet att allt kan kännas så hopplöst, men jag vet också att saker kan förändras och att livet kan bli bra igen! Det blev det för mig, och det kommer det bli för dig också! Kram!URL: http://jessi91.spotlife.se


♡ S A R A

Fina bilder!URL: http://sarasvnsson.blogg.se


Malin Aurora

Jisses så vackra bilder!URL: http://vildblommor.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo