E n V a c k e r N o v e m b e r d a g
Dessa ständiga tankar i mitt huvud varje kväll, ni ger mig dålig sömn. Jag känner mig otillräcklig vardagligen, vad jag en gör känns det som det är fel, jag känner mig bara så meningslös och värdelös.

Ingen som aldrig någonsin varit i samma situation har inte en aning om hur det är, de kan tänka sig, men aldrig förstå. Ni som inte har en aning ber mig göra saker som är lätta för er, men för mig är det en kamp varje dag, att ens ta sig upp ur sängen är en kamp. Varje kamp jag möter ger mig en klump i magen och jag känner en stark ångest & smärta inombords. Hur gör jag för att få den försvinna? Detta är det värsta jag varit med om. 

I helgen fick jag två sammanbrott (lördag och söndag) och ville bara göra som sist... Men Daniel hade min medicin i sin jacka, han jobbade och jag var inte ens hemma eller i närheten av honom. Hade inte tillgång till någonting där jag var just då. Jag orkar inte må såhär längre och jag vet inte hur jag ska ta mig ur detta, jag vet ingenting just nu. Hur fan ska jag lyckas?

Natten till idag sov jag hur dåligt som helst, känns som denna natt kommer bli likadan. Blir inte lättare när Daniel somnat, det är omöjligt för mig att somna när han somnat, pga att jag inte känner mig trygg och jag ligger och tänker på allt möjligt. 
Men jag ska ge det ett försök trots allt. Godnatt fina ni❣


Anonym

fint!URL: http://matildays.forme.se

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo