b r e a k f a s t

Trots morgonens händelse fick jag i mig lite frukost efter en varm skön dusch. 
Nu har det börjar snöa ute så ska lägga mig i soffan framför One Tree Hill
med en kopp te och tända ljus. 

När ska det ta slut?

Efter Daniel gått till skolan denna morgon var jag fortfarande klarvaken och tänkte; varför inte då försöka ta sig upp och gå ut på en promenad, för att sedan komma hem, äta frukost & sedan tvätta? Men som jag är så tänker jag väldigt mycket & oroar mig för minsta lilla sak så var rädd för att jag inte skulle klara av det, men gjorde det ändå! Trots att jag hade huvudvärk och var illamående. Tumme upp för mig!(y) 

Promenaden slutade dock inte så lyckligt...
Bara efter en liten stund började jag bli yr och illamåendet & huvudvärken blev bara värre och värre, men jag fortsatte ändå, tills jag spydde.. Jag var tvungen att vända och gå långsamt hem igen, för mer än så klarade jag inte av. 
 
Såhär har det varit för mig sen sommaren 2008, klarade inte av spela innebandy längre för jag blev sjuk eller skadad på nytt hela tiden och jag klarade inte ens av tempot då jag blir yr såfort jag anstränger mig. Började därför försöka träna på andra sätt, MEN precis när jag kommit in i det har jag stött på någon typ av motgång, VARJE GÅNG. Blir svag för ett tag och försöker komma upp på bena igen och börjar om på nytt, men då händer samma sak och så fortsätter det...
 
Trots dessa motgångar kommer jag inte ge upp,
ALDRIG. 
Det enda jag vill just nu är att bli frisk,
så jag kan göra allting jag egentligen vill och faktiskt klara av det!
 

happy valentine's day

 we heart it

hoppas ni får en underbar dag
tillsammans med nära & kära.
jag ska umgås med min lilla familj;
min fina sambo och katterna. 
 ღ family comes first