så jävla sönder.

Det är en sak jag tänkt på ända sedan jag fick detta sagt framför ögonen på mig om jag ska skriva ut det på bloggen eller inte, inte för att få uppmärksamhet på något sätt, utan mer för att jag tycker det är skönt och det är så många andra i bloggvärlden som känner precis likadant. Det känns mer som man inte är ensam då och man mår faktiskt bättre. Dock vet jag inte alls ännu om jag ska göra det eller inte och om jag går ut med det här vet jag inte riktigt hur jag ska skriva, även om jag egentligen vet det så väl.
 
Jag har redan berättat om olyckan jag var involverad i för fem år sedan och sjukdomen jag fick efter hjärnskakningen jag fick i samband med den. Det var dock några år efter, men jag gjorde det när jag kände mig redo, vilket jag gör nu igen också, men om denna sak som läkarna tror har samband med olyckan.
 
I framtiden kommer ni förmodligen få läsa ett inlägg om hur jag lever mitt liv som Michaela idag, jag måste bara hitta modet till hundra procent först.
Glöm aldrig att det är tack vare Ni, mina läsare jag fortsätter blogga. Utan er hade det inte funnits någon blogg.
 
 


Linafoto

Svar: Tack så mycket snälla du! :)URL: http://linafoto.blogg.se/


Sandra

Du måste vara helt rubbad.. Du skriver om dina sjukdomar som om de vore värre än dödlig ALS eller cancer. SKÄRPNING! Sen att du själv fastställer en diagnos är ju inte korekt. Det är läkarens jobb. Googlar du huvudvärk kan du lika väl ha hjärntumör. Sluta tyck synd om dig själv.. Ingen annan gör det. Detta är patetiskt att läsa.

Svar: Du har inte en aning om vem jag är, hur kan du ens med att säga så då? Jag har aldrig nämnt att jag är dödssjuk & jag lider inte enbart av huvudvärk. Jag går hos läkare regelbundet och jag har fått ännu en diagnos.Ta reda på fakta innan du öppnar din glappa käft, en till sak, LÄR DIG STAVA! Jag har aldrig heller tvingat dig att läsa min blogg :)
Michaela KarlénURL:


Sandra

Söta lilla du bara för att jag missade ett R i korrekt betyder inte det att jag inte kan stava. DU om nån borde lära dig stava. Du skriver osammanhängande och din engelska är pinsam. Kolla upp din tatuering. Folk skrattar åt det... Varför? Jo för att den är grammatiskt fel. "Feel me like little My today" är oxå fint översatt av Google translate. Lägg ner Michaela.... Du framstår som en hypokondriker som värken kan stava eller kan någon engelska. Man läser din blogg när man har tråkigt. Allt du skriver är ett stort asgarv. Ena dagen är livet frid och fröjd... Nästa vill du bara dö. Säkert att du inte lider av en släng av scitzofreni oxå?

Svar: Vart är det grammatiska felet i min tatuering? Knip käft bara, du vet INGENTING om mitt liv och vad jag lider av för olika sjukdomar.
Michaela KarlénURL:


emma

känner ingen som är så jävla miserabel och pessimistisk som du är. på riktigt, hur pallar du klaga så mycket? vet ingen vars humör svänger så mycket som ditt. Okej att du vart med om denna olyckan men det är inte okej att skylla allt på det. När du inte orkar så påstår du att det beror på olyckan. Du borde kanske inse att du är jävligt lat och missnöjd med ditt liv istället? Det går inte jämföra ditt "problem" med vad många andra går igenom. Du kommer inte få ett bättre liv av allt klagande. Det är ingen som tycker synd om dig. Tyvärr

Svar: Antar att du inte har en aning om mig och mitt liv så ta reda på fakta innan du uttrycker dig. + att man går inte och pratar med en psykolog utan orsak.
Michaela KarlénURL:


Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Du är så grymt bra på alla sätt. Du är en sann kämpe vännen.
Oj, de två som kommenterat här över vet nog inte så mycket om livet. Det är nog en och samma person för den delen också, hon vågar inte mer än att vara anonym. Skrattretande. IDIOT!

Många Kramar till dig Michaela ♥!!URL: http://wiilow.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo