Paradise Hotel

"Heta singlar och krossade hjärtan - Paradise Hotel är tillbaka

Fem singelkillar. Fem singeltjejer. De känner inte varandra och har bara en sak gemensamt: de checkar in på Paradise Hotel för att hitta kärleken. Det finns inga regler. Romanser uppstår, hjärtan krossas och allianser bildas. Hur långt skulle du gå för att få stanna i paradiset?

Äntligen är det dags för årets hetaste snackis – succésåpan Paradise Hotel som är tillbaka med en rykande het säsong. Tio unga snygga singlar har skickats till Mexikos stillahavskust för att tillsammans checka in på ett av världens lyxigaste boenden. Det blir sol, bad, lyx och fest. Men vistelsen i paradiset är ingen semester.

Varje vecka måste deltagarna hitta en partner, och den som står ensam kvar efter parceremonin elimineras. Jokrar checkar in. Förälskelser och vänskaper spirar. Svekfulla allianser formas bakom stängda dörrar. På Paradise Hotel kan allt hända, och det finns bara en regel: du måste hålla dig kvar till slutet för att ha en chans att vinna allt. En halv miljon i prispengar – och kanske även kärleken. Programledare för Paradise Hotel är Malin Gramer."
 

Någon som kollar på Paradise Hotel?
Jag har sett de avsnitt som gått än sålänge och jag gillar det. Egentligen är det inget program som lockar mig något speciellt, men det är underhållningen man vill se. Allt tjafs osv mellan deltagarna. Bortsett från det är det rätt patetiskt faktiskt och de personer som är med är bara för mycket.
 
Ni som kollar på serien, vad tycker ni om den?
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo