Släpp mig fri låt mig flyga från det här, låt mig ta mig iväg och slippa det här

Det skrämmer mig att om jag inte haft Daniel hade jag mått så jävla mycket sämre än vad jag gör idag, jag hade inte ätit, orkat gå till affären osv, hade bara låst in mig själv och sovit hela dagarna. När Daniel är i skolan om dagarna stiger inte jag ens upp ur sängen, orken finns inte där. När han är hemkommen igen får han tvinga i mig mat och så fortsätter det. Hur ska jag ta mig vidare? Hur ska jag lära mig hantera att vara ensam? Jag behöver hjälp! ...Nej, ni ni har ingen aning om hur det känns att inte veta vad som e fel...
 
Idag är en helt värdelös dag, jag ligger fortfarande i sängen, ätit lite frukost och druckit en kopp med varm choklad. Sängen kommer jag stanna i resten av dagen och likaså ångesten jag känner inombords. Det är i alla fall så jag känner precis nu. Det är så himla mycket tankar som flödar i mitt huvud och jag kan inte på något sätt få de att försvinna, trots att viljan finns där. Jag orkar inte ha ångest över sånt jag i vanliga fall inte skulle ha, jag skulle bara ha ännu ett mål att sträva mot. Dessa mål finns inte längre, allt i mitt huvud är en oklarhet och jag vet inte vad jag vill i framtiden eller hur jag vill ha det just nu.
 
För varje sak jag gör dyker tanken alltid upp "gör/gjorde jag rätt nu?"
Jag som alltid varit den personen som är självsäker, glad, sprallig och målmedveten, vart har hon tagit vägen? Finns inte hon längre? - Dessa ständiga tankar tar död på mig. Just idag vill jag bara låsa in mig i sovrummet, gömma mig under täcket och vakna upp när jag blivit bättre.


Elin

Jag förstår, tog dock inte illa upp för din kommentar!<3

Allt bra?URL: http://elinkristensson.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo