Pain.Pain.Pain.Pain.

Somnar med huvudvärk, illamående och yrsel, vaknar också upp med huvudvärk, tar min medicin som varje dag annars och mår nu illa och är yr, igen.. som igår och dagen innan det osv. Men känner ändå att jag mår lite bättre av medicinen, har inte lika mycket ångest och är inte nere varje dag, får hoppas detta hjälper. Då kanske jag snart kan börja jobba ordentligt igen. Varför tog jag inte tag i detta snabbare? Varför fick jag inte hjälp tidigare? Varför brydde sig ingen?
Jag är också rädd för att jag känner mig på bättringsväg, men ändå inte är det.. Kanske slutar jag med saker för tidigt så jag faller tillbaka igen. Fuck, tankarna kom tillbaka nu, de där tankarna som inte får komma.
Dock har min aptit blivit så mycket sämre, jag äter knappast ingenting längre. Idag drack jag en kopp te till frukost, igår åt jag pyttelite wok och sen några få kräftor på kvällen. Jag mår bara illa av att tänka på mat och när jag väl äter mår jag ännu mer illa. Medicinen gör mig jättepigg på kvällarna så får runt fem timmars sömn om veckorna, om det till och med inte är mindre än så.
 
Jag har nog långt kvar på denna resan...
 


Kajsa

Hoppas du mår bättre snart !!URL: http://wanderlustes.blogg.se/


Malin "Pinkpiercing" Johansson

Usch fan va jobbigt :/URL: http://pinkpiercings.se/


Malin "Pinkpiercing" Johansson

*svar:* Ja jag hade verkligen velat ha ett jobb efter utbildningen på Volvo men jag fick iaf chansen att komma in på utbildningen så detta år ska jag verkligen inte klaga på :) Ja vi får se hur det blir, ska uppdatera mitt CV till max och dela ut och skicka och tjata tills jag får ett jobb jag vill ha.

Kan tänka mig det :(URL: http://pinkpiercings.se/


Michele.

Hejar på dig det vet du, massa kramar <3

Svar: Tack fina fina du ❤️
Michaela KarlénURL:


agnes

sv: Jag tänker också så nu i efterhand, men när jag var mitt uppe i det var jag bara så arg och ledsen att det kändes som att jag rå-förlorat. Det är alltid lätt att vara efterklok med desto svårare att hantera det när en är mitt uppe i det. Jag håller med dig helt och fullt, och tack för stödet!
Och skickar massa styrkekramar till dig <3

Svar: Tack fina du <3
Michaela KarlénURL: http://agnesliinnea.blogg.se


Malin "Pinkpiercing" Johansson

*svar:* Jao, tack! :)URL: http://pinkpiercings.se/

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo