När ska det ta slut?

Efter Daniel gått till skolan denna morgon var jag fortfarande klarvaken och tänkte; varför inte då försöka ta sig upp och gå ut på en promenad, för att sedan komma hem, äta frukost & sedan tvätta? Men som jag är så tänker jag väldigt mycket & oroar mig för minsta lilla sak så var rädd för att jag inte skulle klara av det, men gjorde det ändå! Trots att jag hade huvudvärk och var illamående. Tumme upp för mig!(y) 

Promenaden slutade dock inte så lyckligt...
Bara efter en liten stund började jag bli yr och illamåendet & huvudvärken blev bara värre och värre, men jag fortsatte ändå, tills jag spydde.. Jag var tvungen att vända och gå långsamt hem igen, för mer än så klarade jag inte av. 
 
Såhär har det varit för mig sen sommaren 2008, klarade inte av spela innebandy längre för jag blev sjuk eller skadad på nytt hela tiden och jag klarade inte ens av tempot då jag blir yr såfort jag anstränger mig. Började därför försöka träna på andra sätt, MEN precis när jag kommit in i det har jag stött på någon typ av motgång, VARJE GÅNG. Blir svag för ett tag och försöker komma upp på bena igen och börjar om på nytt, men då händer samma sak och så fortsätter det...
 
Trots dessa motgångar kommer jag inte ge upp,
ALDRIG. 
Det enda jag vill just nu är att bli frisk,
så jag kan göra allting jag egentligen vill och faktiskt klara av det!
 


Anonym

Finns det någon orsak till varför du är så sjuk? Yrsel och illamående låter ju inte trevligt, kan vara något allvarligt som sätter igång det.. Har du kollat upp med läkare vad det kan vara?

Svar: http://michaeladesiree.blogg.se/2013/october/what-doesnt-kill-me-makes-me-stronger.html#comment
Här i länken ovanför kan du läsa om vart allting började.
Michaela KarlénURL:


Knaperbloggen

men vad jobbigt! styrkekramar från mig!URL: http://knaper.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo